De woningen

 

De twee aangepaste vakantiewoningen zijn volledig rolstoelgeschikt. Iedere woning biedt plaats aan 4 personen..

Ze staan pal naast het fruitbedrijf. Uw rust, zelfstandigheid en privacy zijn dus gegarandeerd. Daarbij kunt u volop genieten van de ruimte en het mooie fruit van het bedrijf.

 

De woningen én de boomgaard zijn via verharde paden prima te bereiken door personen met een beperking. Als u bedlegerig bent, kunt u zelfs met bed en al de boomgaarden bezoeken en de natuur beleven.

 

 

De woningen zijn fris, praktisch en comfortabel ingericht.

Wij wilden ze zo inrichten, zoals wij zelf zouden willen wonen. Gewoon, huiselijk; maar wel aangepast.

 

De keuken is voorzien van een hoog/laag keuken zodat de hoogte van het blad aangepast kan worden aan iedere gebruiker in de vakantiewoning. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij gekozen voor een inductiekookplaat.

De slaapkamers zijn ruim en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De grote slaapkamer is onderdeel van het vaste tillift-systeem. Hier heeft U ook de beschikking over twee elektrische hoog/laag bedden. Op dit moment hebben wij de beschikking over een anti-decubitus matras.

 

 

 

.

De badkamer is ruim ingedeeld en voorzien van douche, douchestoel, verhoogde WC en wastafel. Vaste tillift is ook hier onderdeel van het geheel. Als afsluiting van de slaapkamers en badkamer hebben wij voor schuifdeuren gekozen.

Verder aanwezig in de woningen defibrillator, vloerverwarming, WIFI en een uitgebreide informatiemap.

Mochten er dan nog vragen, zijn wij altijd te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Javascript is uitgeschakeld in uw browser, sommige onderdelen werken mogelijk niet naar behoren.